Balgat Çilingir Balgat Çilingir Anahtarcı Servisi

Balgat Çilingir

Balgat Çilingir Ankara'da hizmet veren bir çilingir firması olarak müşterilerine kaliteli ve güvenli hizmet vermektedir. Birçok hizmetimiz mevcuttur bu hizmetler aşağıda ki gibidir;

Anahtar kopyasını çıkarmak, anahtarın çapağını almak, anahtar kodlamak, kilit açmak, kilide uygun anahtar yapmak, kilit tamiri yapmak, kilit şifresi değiştirmek, kilide barel takmak, emniyet sistemi takmak, pro kilit, akıllı kilit, stp kilit. 

Balgat Çilingir araçlarınız için oto çilingir hizmeti vermektedir. Her marka araç ve hemen hemen her model için oto çilingir hizmeti vermekteyiz, immobilizer sistem, cam kaldırma, oto anahtar yedekleme, oto anahtar kopyalama gibi bir çok oto çilingir servisi vermekteyiz. Balgat oto çilingir oto anahtarınızı yedeklemenizi şiddetle tavsiye etmektedir. Araçlarda bulunan immobilizer sistemden dolayı araç anahtarları çok hassastır. Anahtar herhangi bir darbe aldığında anahtarın içerisinde ki çip bozulabilir ve çip bozulduğu zaman aracınızı çalıştırmanız mümkün değil. Balgat oto çilingir siz müşterilerimizi çok bekletmeden kısa süre içerisinde anahtar yedekleme hizmeti vermektedir.

Dierre kapı kilitleri, Dotek kapı kilitleri, Ankara çelik kapı kilitlerini kasaya hasar vermeden kısa süre içerisinde açmaktayız. Kale kilit, atra kilit, yuma kilit, yale kilit, master lock, mul-t-lock (CODE-IT, MT5) firmalarının özel yetkili satış, montaj ve bakım servisidir. 

Balgat çilingir acil çilingir serviside vermektedir. Sertifikalı bir çilingir olduğu için 7/24 acil çilingir servisi vermektedir. Daha fazla bilgi almak için Balgat anahtarcıyı arayınız.

Ziyaret: 2518