Çayyolu Çilingir Çayyolu Çilingir Anahtarcı

Çayyolu Çilingir

Çayyolu çilingir Ankara'da hizmet vermektedir. Verdiğimiz hizmetler arasında çelik kasa açma hizmeti de mevcuttur. Çelik kasalar iki farklı tipte bulunmaktadır. Bunlardan biri mekanik çelik kasalardır. Mekanik çelik kasalar sadece anahtarla açılan eski tip kasalardır. Bu tip kasalarda genellikle anahtar kopyalanması, sıfır anahtar yapımı gibi sorunlarla karşılaşılmaktadır.

Çayyolu'nda hizmet vermekte olan Ankara Elektronik Anahtar firmamızın bölgede ahmet taner kışlal, dodurga mahallesi gibi tüm mahallelere ortalama servis süresi 15dakikadır. Arayın mağduriyetinizi jet hızıyla kapınıza zarar vermeden profesyonel ekibimizle çözelim.

Diğer tip kasalar ise dijital çelik kasalardır bu tip kasalar eski tip kasalara göre daha farklı bir sistemle çalışmaktadır. Anahtarsız tuş takımı kullanılarak kilitlenen bu kasalarda genellikle unutulan şifreler sorun teşkil etmektedir. Çayyolu çilingir her iki durumda da siz müşterilerimize kasaya hasar vermeden hizmet vermekteyiz. 

Çayyolu çilingir 7/24 acil çilingir servisi ile hizmetinizdedir. Daha fazla bilgi için lütfen firmamız ile iletişime geçiniz.

Ziyaret: 1357