Esat Çilingir Esat Çilingir Anahtarcı

Esat Çilingir

Esat Çilingir sertifikalı bir çilingir firmasıdır. 7/24 müşterilerine acil çilingir servisi sunmaktadır. Kale kilit, Yuma Kilit, Yale Kilit ve master lock gibi birçok kilit firmasının özel yetkili satış, montaj ve bakım servisidir. Farklı renk ve model seçenekleri mevcuttur. Esat Çilingir kapı açma, göbek değişimi, kilitten anahtar oluşturma, slot kolay anahtar, garaj kumanda kapıları kopyalama ve yedekleme hizmetleri dışında pro kilit, akıllı kilit, stp kilit ve mul-t-lock gibi güvenlik sistemleri kurulumu, bakımı ve satışını yapmaktadır. Görüntülü sesli diafon sistemleri ve oto çilingir hizmeti vermektedir.

Ankara çelik kapı kilitleri, Dierre kapı kilitleri ve Dortek kapı kilitlerini kasaya hasar vermeden açabilen nadir çilingirlerden biridir. Esat çilingir kaliteli ve güvenli hizmeti ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir çilingir firmasıdır.

Oto çilingir olarak her marka araç ve her model için çilingir servisi sağlamaktadır. Oto kumanda kopyalama ve yedekleme hizmet vermekteyiz. Kumandalarınızı yenilerken yıpranan ve eskiyen kumandanızın hafızasını güvenlik nedeni ile silerek siz müşterilerimize teslim etmekteyiz. Araçlarda bulunan immobilizer sistem iki parçadan oluşur bu parçalardan biri anahtarınızın içinde bulunan çiptir ve bu araç anahtarınızın çok hassas olmasına sebep olmaktadır ve anahtarınızın herhangi bir darbe aldığında aracınızı çalıştırmanız mümkün değildir.

Araç anahtarı yedeklemek mağdur olmamanız açısından çok önemlidir Esat oto çilingir olarak araç anahtarlarınızı kısa sürede yedekleyerek size teslim etmekteyiz.

Ziyaret: 2595