Gop Çilingir Gop Çilingir Anahtarcı

Gop Çilingir

Ankara’nın Çankaya bölgesinde bulunan gop(Gaziosmanpaşa) çilingir sertifikalı bir çilingir firmasıdır. Acil çilingir servisi vermektedir. 7 gün 24 saat servis sağlamakta olan gop çilingir müşteri memnuniyeti odaklı olup kaliteli ve güvenli hizmet için çalışmaktadır.

Büyükesat çilingir ev ve işyerlerinin güvenliği için pro kilit, apartmanlarınızın güvenliği içinse akıllı kilit, yüksek güvenlik içi mul-t-lock code it ve mt5 sistemler gibi sitemlerimiz mevcuttur. Kısaca bu sistemlerin ne iş yaptığını anlatmak gerekirse, pro kilit iki parçadan oluşur ve kurulumu kolay bir sistemdir. Parçalardan biri pro kilit diğeri ise barel koruyucudur. Pro kilit kilidin kart, tornavida gibi araçlar ile açılmasını engeller. Barel koruyucu ise kilit barelinin kırılmasını engeller.

Apartmanlar için akıllı kilit sistemi ise apartmana isteğiniz dışında kimse giremez. Opsiyonel olarak çip seçeneği de mevcuttur. Kapı kendiliğinden kapanır yabancıların apartmana girme imkânı ortadan kalmış olur. Mul-t-lock firması ise yüksek güvenlik sistemleri taşıyan bir firmadır. Code ıt anahtar derdi olmandan şifre ile kapınızı açarsınız ve şifre olduğu için ayrı bir kilit mekanizmasına gerek yoktur. Kullanımı kolaydır 4-6 haneli şifre ile kullanılır.

Mt5 ise çok fazla güvenlik için olup 3 mekanizmadan oluşan bir sistemdir. Mt5’in anahtar ucunda mobil iletişim sağlayan bir yay mevcuttur. Yüksek güvenlikli iş yerleri, endüstriler ve konutlar için birebirdir. Gop çilingir kurulum, montaj ve bakım servisi vermektedir.

Gop çilingir 7/24 hizmetinizdedir.

Ziyaret: 2467