Oran Çilingir Oran Çilingir Anahtarcı Servisi

Oran Çilingir

Oran Çilingir anahtarcı sertifikalı bir çilingir firmasıdır. Ankara'nın birçok bölgesine servis hizmeti vermektedir.

Evler, iş yerlerine çilingir hizmeti vermektedir. Oto Çilingir hizmeti vermekteyiz. Pro kilit, stp kilit, akıllı kilit, mul-t-lock gibi birçok firmanın güvenlik ürünlerinin satışı, montajı ve bakımı yapılmaktadır. Ankara Çelik Kapı kilitleri, Dierre kapı kilitleri, Dortek kapı kilitlerini kasaya hasar vermeden müşteri memnuniyeti garantili olarak işinde iyi olan elemanlarımız tarafından hasarsız bir şekilde açılmaktadır. 

Oran Çilingir Kale kilit, yuma kilit, yale kilit, master lock, gibi birçok kilit firmasının özel yetkili satış, montaj ve bakım hizmeti vermekteyiz. Oran Çilingir’de garaj kapı kumandaları kopyalama ve yedekleme, slot kolay anahtar gibi hizmetleri mevcuttur. Görüntülü sesli diafon sistemleri için hizmet vermekteyiz. 

Oran Oto çilingir hizmeti de vermektedir. Araçlarda bulunan immobilizer sistem araç için bir güvenlik sistemidir ve iki parçadan oluşarak aracınızı korumaktadır bu parçalardan biri kaputun altında bir diğeri ise araç anahtarınızın içinde yer almaktadır. İmmobilizer sistem araç anahtarının hassas olmasına neden olmaktadır. Anahtarın alacağı herhangi bir darbe sonrası bozulması durumunda araç hareket etmemektedir ve eğer yedek anahtarınız yoksa aracı bulunduğu yerden kaldırmanız mümkün değildir. Oran oto çilingir anahtar yedekleme hizmeti vermektedir. Anahtarınızı çok kısa süre içerisinde yedekleyerek diğer servisler gibi sizi mağdur etmeden anahtarınızı yedekler.

Çankaya Oran Çilingir acil çilingir servisi ile 7/24 hizmetinizdedir.

Ziyaret: 2191